Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

signalkommunikation er intention og inspiration

 

 

 

 


Medarbejderkommunikation

 

Suggestion er virkningsfuldt. Når du siger noget højt og gentager det, konkretiserer du dine tanker og gør dem håndgribelige nok til, at du begynder at tro på dem og handle i overensstemmelse med dem. Det er alt sammen et holdningsspørgsmål. Siger du til dig selv, at du ikke er god nok, og at tingene ikke vil lykkes, lægger du an til fiasko. Siger du i stedet til dig selv – og dine medarbejdere – at I sammen kan klare, hvad end dagen måtte byde på af overraskelser, lægger du an til succes. Det kræver tålmodighed. Og mange gentagelser. Men det er besværet værd, når du og din virksomhed siden kan høste frugterne af et positivt tankesystem og -gods, der gerne skulle vare resten af livet – i såvel professionel som privat forstand.

Bl.a. den demografiske udvikling gør, at den kommende arbejdsstyrke i langt højere grad end tidligere vil kunne stille – og forvente at få honoreret – høje krav til en kommende arbejdsplads. Derfor – af hensyn til din fremtidige bundlinie, hvis vi skal sige det meget direkte – er det bydende nødvendigt at tænke i intern kommunikation. I den bedst tænkelige interne kommunikation.

 

 

signalkommunikation tilbyder bl.a. udarbejdelse af:

  Journalistisk stof til intra- og internet
  Medarbejdermagasiner og –blade
  Medarbejdernyhedsbreve.
 

Derudover lægger vi hos signalkommunikation stor vægt på både ord og gerning.

Ord vejer tungt. Men ”social intelligens”, din menneskelige indstilling og attitude – kombineret med din adfærd og evne til at omgås andre på lige fod og vilkår – vejer tungere.Videnskabelige undersøgelser viser, at måden, hvorpå vi vurderes af omverdenen, har følgende procentuelle fordeling:

 
  Det talte sprog
  Krop, ansigt og mimik
  Stemme og toneleje
  7 procent
55 procent
38 procent.
Så når din kommunikationsstrategi skal lægges og føres ud i livet, hjælper vi dig gerne med både den skriftlige og mundtlige præsentations- og medietekniske fremstilling.
   
til toppen
  signalkommunikation ApS Dronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780