Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

signalkommunikation er intention og inspiration

 

 

 

 


Service-check

 

Måske har du ikke det største budget i verden til kommunikation og/eller markedsføring. Og derfor tror du, at ekstern assistance på området ikke er noget for hverken dig eller din pengepung.

Sådan er det ikke. For hos signalkommunikation har vi introduceret konceptet ”service-check” for vores kunder for at give alle virksomheder – store som små – noget, de umiddelbart kan relatere til. Og ligetil kan se en merværdi i. For som i alle andre aktiviteter handler det også her om at skabe resultater.

”Service-check” indebærer slet og ret, at dit firma har kørt x-antal kilometer og derfor har brug for et mindre eftersyn.

Dette eftersyn kan tage form som et møde mellem dig og signalkommunikation af 1 times varighed, hvor vi sammen diskuterer, hvor du er i dag, hvor du gerne vil hen, og hvilke udfordringer du ser i den sammenhæng. Derfra betaler du så udelukkende for, at vi bruger et par timer efterfølgende på at sætte dine tanker ind i en kommunikationsmæssig sammenhæng, som gerne skulle få dit firma til fortsat at køre godt. Og måske oven i købet lidt bedre, stærkere og hurtigere. Vi aftaler så endnu et møde, hvor vi fremlægger vores perspektiver og anbefalinger for dig. Og herfra er det så op til dig at sige, om du selv er så god mekaniker, at du kan klare de efterfølgende reparationer og korrektioner på egen hånd. Eller om du gerne vil overveje at gøre brug af os og vores kommunikationsværksted til at løse nogle problemstillinger.

Dette ”service-check” kan du gentage hver måned, hver anden eller én gang i kvartalet. For derved altid at være opdateret på, at du er på rette kurs. Og at du holder den. Det er nemt og kræver ikke den store investering fra din side – hverken i tid eller økonomi. Og det er tænkt som den saltvandsindsprøjtning, vi alle sammen kan have brug for ind imellem. Og som kun folk udefra er i stand til at give os.

 
     
     
tilbage
  signalkommunikation ApSDronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780