Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

Driver du din kommunikation for
kommunikationens skyld?


...eller har du skabt et forretningsmæssigt fundament, som den kan hvile på og tage sit udspring i?

Moderne kommunikation er som at spille golf. Hvad enten du dyrker sporten på hobby-, motions- eller eliteplan: Det handler om at være med. Men også om at være en betydelig spiller. Om at vinde. Og om at være ekspert på såvel de enkelte dele som på selve helheden.

signal- og kommunikationsmæssigt betyder det, at du leder – og dermed forandrer. I modsætning til at følge med – og dermed blive forandret. At lede kræver kant. Uden at være kantet.

 


Ydelser

 

For signalkommunikation er al kommunikation integreret. Integreret med din forretning og dens mål. Integreret med dit brand og dets værdi. Integreret med alle dine interesser og interessenter – både in- og eksternt.

Vi har specialiseret os i udviklingen af magasiner. Fra koncept over idé til udførelse. Og derudover tilbyder vi en bred vifte af kommunikationsydelser, herunder bl.a.:

 

 

 
Dit samarbejde med signalkommunikation vil fra start til slut være kendetegnet af et ønske om at skabe og nå resultater. Klar projekt- og økonomistyring i enhver opgave giver tryghed for alle parter og sikrer kvalitet i samtlige led.

Det betyder, at vi både er i stand til at hjælpe dig med at lægge en klar strategi og plan for, hvordan dine visioner, missioner, strategier og mål bedst videreformidles til dine udvalgte målgrupper – på både kort og lang sigt.
  At vi derfra gerne hjælper dig med at identificere de parametre og værktøjer, du taktisk bør gøre brug af for at få den optimale effekt af din plan. Og at vi også ønsker at hjælpe dig med de rent operationelle tiltag og forhåndenværende opgaver.

Alle ydelser leveres som udgangspunkt på dansk og engelsk.
til toppen
  signalkommunikation ApSDronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780