Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

 

Nogle arbejder bedst alene. Andre fungerer
mest optimalt som del af et team.

Det, der kendetegner de bedste og mest professionelle organisationer er, at de erkender, at ingen i verden kan alt. Og at de samtidig forstår, at der i denne erkendelse ligger flere muligheder end begrænsninger.

Moderne kommunikation er som at spille golf. Det handler om at have det rette udstyr. Og om at forstå, hvornår og hvordan du skal bruge det. Men det handler også om at stole på dine egne instinkter. Og om samtidig at være åben og lydhør over for råd fra din medspiller, caddy eller pro. signal- og kommunikationsmæssigt betyder det, at du står dig godt ved at alliere dig med et bureau, der kender alle fagets værktøjer. Men at du står dig bedst ved at samarbejde med netop det bureau, der først og fremmest ser på dine behov og derfra foretager et proaktivt til- og fravalg blandt værktøjerne. Dermed får du et stærkt bagland, som vil evne at differentiere og distancere dig fra konkurrenterne. Som går efter resultater. Og som derfor altid vil vælge en løsning, der passer til både dig, dine ønsker og krav. Og dit budget.

 


Samarbejdspartnere

 

 

Hos signalkommunikation tager vi ikke opgaver på os, som vi ikke mener at have kompetencerne til at løse. I stedet gør vi brug af eksterne samarbejdspartnere og specialister, som vi har opbygget tætte og professionelt funderende relationer til.

 

I praksis betyder det, at vi udover vores egne kompetencer arbejder sammen med andre selvstændige og uafhængige medie- og marketingfolk, som både supplerer og kompletterer vores ydelser. Og vigtigst af alt betyder det, at du altid kan være sikker på at få honoreret dine ønsker og krav om integreret kommunikation i alle led af din forretning.

   
til toppen
  signalkommunikation ApS Dronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780