Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

 

Tænk ikke så meget på, hvordan situationen er i dag. Mere på, hvordan den kan være i morgen.


Nogle stortrives i større forsamlinger. Andre oplever stor dynamik og skaberkraft alene eller i mindre grupper. Uanset præference skal der skabes resultater. Resultater, som skal se dagens lys og vurderes af andre. For resultater er et relationsbegreb og fordrer gensidighed. Ligesom kunderelationer.

Moderne kommunikation er som at spille golf. Det handler om at fokusere i nuet. Men også om kontinuerligt at tænke frem til næste slag.

signal- og kommunikationsmæssigt betyder det, at din kommunikationsindsats bør tage udgangspunkt i din nuværende markedsposition – parallelt med, at du hele tiden evaluerer og inkorporerer potentielle forbedringer i forhold til de relationer, du har med dine interessenter.


På den måde arbejder du altid konstruktivt på minimum to niveauer: 1) det operationelle, som har til formål at skabe virkningsfuld kommunikation allerede på kort sigt. Og som skal sørge for, at du ikke handler overilet, men kommunikerer sobert. Og 2) det taktiske og strategiske, som fastlægger ånd og retning. Og som sørger for, at du tænker langsigtet.

 

 


Profil

 

Hos signalkommunikation møder du mennesker, som kobler forretning og kommunikation. Som er logiske og målrettede i deres arbejdsform. Som er analytiske og strategisk tænkende i deres fremgangsmåde. Og som er visionære og nyskabende i deres eksekvering.

signalkommunikation fokuserer på, hvordan det kunne og kan være – og mindre på, hvordan det er. Vi anvender objektiv analyse af data til logisk at tænke fra årsag til virkning. Og vi er kendt for at skabe resultater, være velorganiserede og koncentrerede om idéer, der alle har relation til ”det større perspektiv”.

 

Samtidig kender vi betydningen af at være hurtige og fleksible. Og der er derfor aldrig lang vej fra idé over handling til virkelighed i vores univers.

signalkommunikation tilfører energi, entusiasme og vision til alle opgaver. Store som små. Vores erfaring og ekspertise spænder over alle typer af opgaver, alle typer af brancher og alle typer af arbejdsområder – dog med specielt indgående kendskab til it-branchen – og har til formål personligt, vedkommende og direkte at afkode og videreformidle netop dine signaler til alle typer af interessenter.

   
til toppen
  signalkommunikation ApS Dronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780