Tilbage til forsiden

Tilbage til forsiden

 

Moderne kommunikation er som at spille golf!


Nogle stortrives i større forsamlinger. Andre oplever stor dynamik og skaberkraft alene eller i mindre grupper. Uanset præference skal der skabes resultater. Resultater, som skal se dagens lys og vurderes af andre. For resultater er et relationsbegreb og fordrer gensidighed. Ligesom kunderelationer.

Moderne kommunikation er som at spille golf. Du udøver din sport alene. Det kræver nærvær og opmærksomhed. Men der vil alligevel altid i et eller andet omfang være publikum på. Hvad enten det er dine medspillere. Dem, der går foran eller bagved. Eller ham, der bærer din taske og lægger øre til dine beklagelser og jubelråb, efterhånden som du nærmer dig green. Derfor skal du huske, når matchen er slut, at have energi og overskud til at give dem alle sammen det samme, som du gav dig selv undervejs: Nærvær og opmærksomhed.

signal- og kommunikationsmæssigt betyder det, at vi er glade for selskab. At vi er mere end glade for vores kunder. Og at vi føler os mere end overbeviste om, at det er i selskab med netop dem, at vi for alvor udfolder vores talenter. Den samme glæde vil vi gerne overføre til dig og dine kunderelationer. Vores berettigelse er nemlig at skabe resultater for dig. Og dermed for os selv. Men det er dit selskab, der er det afgørende for os. Din historie, der er den gode. Og vores, der i princippet er uvæsentlig, fordi den dybest set kun handler om at understøtte din.


 

 


Kunder

 

signalkommunikation arbejder sammen med væsentlige og spændende aktører i dansk erhvervsliv og har også relationer til adskillige kulturpersonligheder, nyheds-, erhvervs- og fagmedier mv.

Vi har ingen offentlig kundeliste, for vi ønsker at lade det være op til vores kunder selv at afgøre, hvorvidt de vil fortælle, at vi er deres rådgiver og samarbejdspartner. Årsagen skal findes i, at vi ofte arbejder med opgaver, hvor vi delagtiggøres i så fortrolig og virksomhedsfølsom information, at høj integritet, loyalitet og diskretion er påkrævet. Vi arbejder således med non-disclosure aftaler med alle vores kunder – og har dermed som politik, at vi aldrig går i detaljer om vores kunder.

Ønsker du imidlertid et overordnet indblik i et udvalg af vores kunderelationer, er du meget velkommen til at kaste et nærmere blik på nedenstående overskrifter, der giver dig et meget overordnet indblik i hvilken type virksomheder, vi arbejder for – og hvilke opgaver, vi løser for dem:

 

 

  En af Europas største it-leverandører får styr på sine signaler

 

Vækstgazelle øger signalværdi på det danske, skandinaviske og europæiske marked    
  Nordisk softwarefirma styrker sine signaler ved hjælp af omfattende brug af PR-værktøjskasse    
En af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner øger sin signalværdi    
  Svensk it- og rådgivningsvirksomhed kobler for første gang i Danmark forretning, kommunikation og signaler
Nordisk konsulentfirma sender nu signaler på dansk jord    
  Et af landets mest driftige it-konsulenthuse øger signalværdi    
Top 200 it-virksomhed, vækstgazelle og erhvervskomet sender spændende signaler    
  Amerikansk software- og udviklingsgigant sender nye signaler    
Bladhus stiller skarpt på sine eksterne signaler    
  It-koncern sender nye signaler til sine kunder    
  Større faglig interesseorganisation får styr på både kommunikation og signaler    
  En af Danmarks dygtigste it-virksomheder styrker sine signaler    
     
til toppen
  signalkommunikation ApS Dronning Sofies Vej 8 4000 RoskildeT: 2424 7780